Hai! Selamat Datang ke Diet Ideas!

DIET IDEAS SDN. BHD. 
DIET IDEAS adalah syarikat konsultansi yang PERTAMA di Malaysia yang menawarkan khidmat nasihat pemakanan dan senaman secara online, lawatan ke rumah dan juga lawatan ke pejabat. 

Sekiranya anda mempunyai masalah kesihatan seperti berikut:

1) Baru didiagnos dengan penyakit kencing manis / darah tinggi / kolesterol dan doktor menyarankan anda untuk menjaga makanan sebelum memberikan anda dos ubat…

2) Berat badan tak pandai turun walaupun dah diet dan senaman yang banyak….

3) Dah lama ada penyakit tapi keadaan penyakit masih tak okay…

4) Keluarga ada sejarah penyakit kencing manis dan lain lain…

5) Inginkan khidmat dietitian dan pakar senaman yang datang ke rumah anda.. 

Anda berada pada medium yang betul!

Apa kata mereka….

Pemeriksaan doktor mendapati saya mempunyai kencing manis, dan doktor menyarankan saya untuk berjumpa dengan pakar pemakanan untuk mengawal gula darah saya. Alhamdulillah, doktor masih lagi tidak memberi ubat di sebabkan bacaan darah terkawal. Terima kasih dietitian dari Diet Ideas. Semoga dapat memberikan khidmat terbaik untuk orang yang memerlukan seperti makcik.
Asiah Jaafar, 49Housewife
Dulu saya takut nak makan nasi, sebab setiap kali makan nasi, mesti bacaan sugar naik. Rupa-rupanya ada teknik nak makan berapa banyak. Sekarang saya dah makan semua, tetapi dalam keadaan terkawal la. Doktor pun dah kurangkan dos ubat kencing manis saya. Dietitian Nurin, banyak membantu saya, saya bagi 5 bintang untuk servis dari Diet Ideas. Exercise yang di berikan oleh coach saya pun tak kurang hebatnya. Sekarang badan saya dah ringan dah, jarang rasa lenguh dah. Terima kasih Diet Ideas.
Zahari Ahmad, 43Lecturer
I was diagnosed with hypertension at the age of 26 years old. My friends and family always advise me not to take too much salt, and I already reduced the intake of those. Funny thing is, my blood pressure still spike up. After I met dietitian in Diet Ideas, my blood pressure is already under control. The secret is, it’s not necessary your salt, it might because of your soy sauce , ketchup, and so many things. Get your consultation with them, trust me, it worth every cents.
Abigail, 27Programmer
I am so happy when my daughter mentioned that “food doctor” will come to our house and explain everything to me, and check everything in my kitchen. Dietitian and fitness trainer in Diet Ideas not only helped me to improve my blood sugar, but they also teach everything from A to Z regarding my health condition.
Saravanan, 58Housewife
Dietitian was very patient in explaining and listening to your problems. She’s nice and reassuring too. Thumbs up!
Zed Low, 28Pharmacist
Previous
Next

Dapatkan khidmat pakar pemakanan dan dietetik bermula dengan harga RM10 Hari Ini!

Get your nutritionist and dietitian services as low as RM10 only*

Dapatkan Sekarang!

Anda akan menerima panggilan telefon daripada pakar pemakanan/dietitian kami untuk sesi kaunseling. Sila tinggalkan nombor telefon anda selepas membuat bayaran. Pakar kami akan menghubungi anda ketika waktu bekerja atau anda boleh membuat perubahan masa dan tarikh temujanji melalui talian social media kami seperti yang tertera di bawah. 
*t&c apply


Facebook


Instagram


Whatsapp

    en_GBEnglish